VANDSTEN I HILLERØD OG OMEGN

Ønsker du en vandsten i din have eller på terrassen i Hillerød og omegn, så kan anlægsgartner Eiermann hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. En vandsten i haven er nemlig altid et godt valg. Det er både er et dekorativt element, der skaber en særlig stemning, og kan samtidig få mere liv ind i haven. Uanset om vandstenen skal stå alene og pynte på terrassen eller skal i et bassin for at invitere flere dyr ind i haven, så har jeg en vandsten til dit behov.


Specialdesignede vandsten 

Med en flot og specialdesignet vandsten til haven har du muligheden for helt selv at vælge størrelse, type og farve. Jeg kan både hjælpe med vandsten i granit og natursten, og farvemulighederne spænder fra rød og sort til grå og brun i forskellige nuancer. Næsten kun fantasien sætter grænser med en speciallavet vandsten, som designes helt efter dine ønsker og behov. 


Fordele ved vandsten

En vandsten i haven kan mere end blot at pynte året rundt i haven eller på terrassen. Med en vandsten kan du nemlig også skabe mere liv i haven, fordi vand i haven tiltrækker dyr som fugle og insekter. Vandsten er dermed med til at skabe en helt særlig og hyggelig stemning i haven med et rigt dyreliv, der er til gavn for både planter, blomster og dig. 


Rådgivning om vandsten

Drømmer du om flotte og naturvenlige vandsten i haven? Så kan jeg rådgive dig om de forskellige løsninger, der findes. Uanset om du leder efter en klassisk eller mere kreativ løsning, så har jeg et forslag til lige netop dine behov. Jeg kommer gerne ud og ser på din have, kommer med et tilbud og udfører opgaven grundigt, effektivt og til aftalt tid. LEDER DU EFTER EN ANLÆGSGARTNER?

FÅ SERVICE OG KVALITET HOS EIERMANN

RING: 26833044

TYDELIG PROCESS 

01.


Ser på opgaven

i Hillerød og omegn
02.


Tilbud og planlægning
03.


Opgaven løses
04.


Færdig opgave