TRÆER, BUSKE OG TRÆFÆLDNING

Ønsker du professionel hjælp til din have i Hillerød og omegn, så den fremstår som helt ny? Så kan anlægsgartner Eiermann hjælpe dig. Jeg kan med grundighed og effektivitet udføre alle slags opgaver i haven, uanset om det drejer sig om en fuldstændig forvandling eller blot en kærlig hånd. 


Med mange års erfaring inden for branchen kan jeg blandt andet stå for korrekt beskæring af træer og buske samt træfældning. Det er opgaver, der til hver en tid er bedst at overlade til professionelle, så du undgår at skade eller slå træet ihjel ved et uheld.


Få havehjælp af en specialist

Mit speciale er haver og anlæg, buske, træer, græsplæner og fliselægning, og som følge af den specialiserede rådgivning og fokus på kvalitet har Eiermann fået har et ry for at være den bedste anlægsgartner i Hillerød og omegn. For mig er det vigtigt at udføre mine opgaver med fagligt fokus og til fuld tilfredshed for dig. 


Uanset om jeg skal stå for helhedsløsninger eller mindre delopgaver, så tilbyder jeg fuld service og kvalitet hele processen igennem. Fra indledende rådgivning til afslutning af opgaven udfører jeg kvalitetsarbejde med inspiration og kreativitet i centrum. På baggrund af dine ønsker, behov og drømme kommer jeg gerne med ideer til løsninger, og sammen finder vi vejen mod din nye drømmehave. 


Fokus på tillid og faglighed

Som erhvervsuddannet anlægsgartner har jeg et stort fokus på at udføre alle opgaver med fagligheden i centrum. Med en professionel og fagligt velfunderet arbejdsstil, der bygger på viden og erfaring, løser jeg opgaver efter dine behov og altid til tiden. Jeg samler på tilfredse kunder, som blandt andet kommer som følge af tillid, troværdighed og stabilitet - en aftale er en aftale. 


Jeg tilbyder blandt andet:


  • Nye planter og buske
  • Ny græsplæne
  • Mosbekæmpelse
  • Træfældning
  • Beskæring af buske og træer
  • Rodfræsning

LEDER DU EFTER EN ANLÆGSGARTNER?

FÅ SERVICE OG KVALITET HOS EIERMANN

RING: 26833044

TYDELIG PROCESS 

01.


Ser på opgaven

i Hillerød og omegn
02.


Tilbud og planlægning
03.


Opgaven løses
04.


Færdig opgave