Regnvandsløsninger i Hillerød og omegn

Har du for meget vand i haven, eller oplever du igen og igen at din græsplæne bliver oversvømmet, så kan anlægsgartner Eiermann hjælpe med en smart regnvandsløsning. Jeg tilbyder forskellige former for regnvandsløsninger i Hillerød og omegn, hvad end det drejer sig om regnvandsbede, faskiner eller grus og sten. Effektive regnvandsløsninger er den oplagte løsning, hvis du ønsker at udnytte det gratis vand. 


Miljørigtige regnvandsløsninger

Vand er en ressource, der kan bruges til mange løsninger i haven. Med en praktisk og miljørigtig regnvandsløsning kan du udnytte regnvandet og bevare det i naturen, samtidig med at du forebygger oversvømmelser ved kraftige skybrud. Grus, sten og græs kan eksempelvis hjælpe med nedsivningen af det overskydende vand, så det ikke overbelaster kloakken og skaber oversvømmelser.


Gartner med stor erfaring

Med mere end 15 års erfaring som anlægsgartner tilbyder jeg professionelle løsninger, der er fagligt velfunderede. Mit varemærke er tillid og troværdighed, og jeg leverer naturligvis det aftalte til tiden. Anlægsopgaver løst af mig er derudover kendetegnet ved at være grundigt og effektivt udført.


På baggrund af mine mange års erfaring inden for anlægsgartneri har jeg løst både store og små opgaver. Jeg har derfor stor viden om de forskellige løsningers fordele og ulemper, som jeg gerne rådgiver om. Er du i tvivl om, hvilken regnvandsløsning der er den mest optimale for dig, hjælper jeg også meget gerne med nye idéer til kreative løsninger med fokus på dine specifikke behov. 


Jeg kan blandt andet tilbyde: 


    • Regnvandsløsninger
    • Faskiner
    • Regnvandsbede
    • Dræning af overskydende vand

LEDER DU EFTER EN ANLÆGSGARTNER?

FÅ SERVICE OG KVALITET HOS EIERMANN

RING: 26833044

TYDELIG PROCESS 

01.


Ser på opgaven

i Hillerød og omegn
02.


Tilbud og planlægning
03.


Opgaven løses
04.


Færdig opgave