FLISELÆGNING OG HEGN I HILLERØD OG OMEGN

Når du skal have lagt nye fliser eller opsat nyt hegn i Hillerød eller omegn, så er anlægsgartner Eiermann den rette til opgaven. Som professionel anlægsgartner kan jeg klare alle store og små opgaver, når du ønsker et nyt udtryk til haven, terrassen eller indkørslen. 


Eiermann har et ry for at være den bedste anlægsgartner i Hillerød og omegn, og det omdømme har jeg arbejdet for gennem grundig og top-professionel opgaveløsning samt ved at levere til tiden og holde, hvad jeg lover.


Fliselægning og -arbejde

Uanset om du skal have lagt nye fliser i indkørslen eller på terrassen, eller om de eksisterende fliser blot trænger til en rensning, så kan jeg løse opgaven for dig. Med mit faglige blik kan jeg hjælpe med en vurdering af, hvad den mest optimale løsning er i dit  specifikke tilfælde. 


Der er mange valg at tage, når der skal vælges fliser til haven eller indkørslen. Skal fliserne være store eller små, natursten eller i beton, lyse eller mørke? På baggrund af min store erfaring med fliselægning og anlægsgartneri tilbyder jeg inspirerende rådgivning og kommer med kreative idéer alt efter dine ønsker og behov. 


Opsætning af hegn

Skal du bruge et nyt hegn, der deler haven op i forskellige områder? Så kan jeg stå for at sætte hegnet op, hvor end du har brug for det. Om det skal være et levende hegn, raftehegn eller pilehegn er helt op til dig - de forskellige løsninger har hver især nogle fordele og ulemper, jeg gerne fortæller om. Jeg tilbyder naturligvis rådgivning, hvis du har de mindste tvivlsspørgsmål, og tegner en skitse alt efter dine ønsker og behov. 


Jeg kan blandt andet hjælpe med:


    • Nye fliser i haven og indkørsel
    • Trapper og kantsten
    • Støttemur
    • Hegn
    • Rensning af fliser og træhavemøbler

LEDER DU EFTER EN ANLÆGSGARTNER?

FÅ SERVICE OG KVALITET HOS EIERMANN

RING: 26833044

TYDELIG PROCESS 

01.


Ser på opgaven

i Hillerød og omegn
02.


Tilbud og planlægning
03.


Opgaven løses
04.


Færdig opgave